Terug naar alle woningen
Verkocht onder voorbehoud
Gelderland
7107 AD Winterswijk Kotten

Winterswijk Kotten – Vosseveldseweg 15-91

€ 229.950,- v.o.n.

60 m2 Wonen
2 Slaapkamers
1 Badkamer
3 Kamers
555 m2 Perceel

Omschrijving

Met trots kondigen we hierbij de laatste 4- persoons wellness vakantiewoningen aan op ‘Hofparken Wiltershaar’. De woningen worden al vanaf dit voorjaar opgeleverd.

De laatste woningen hebben vrij uitzicht over het coulisselandschap en beschikken over kavels van gemiddeld 550m2. De tuin wordt standaard uitgerust met een elektrische hottub en een luxe buitensauna. Daarnaast is de woning standaard uitgerust met complete inrichting, 8 zonnepanelen, airconditioning en een luchtwater warmtepomp. Dit maakt de woning klaar voor de toekomst.

Het is mogelijk om de woning aan te schaffen als tweede woning. Daarnaast biedt de vakantiewoning aantrekkelijke verhuurmogelijkheden. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van de accommodatie, kunt u het professioneel laten verhuren door ´Hofparken´ en profiteren van een aantrekkelijk rendement. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken naar.

Indien u de woning aanschaft als investering, kunt u de gehele BTW terugvorderen. Verder is er geen sprake van overdrachtsbelasting.

Lees meer

Kenmerken

Financieel
Koopprijs € 229.950,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding Per datum
Bouw
Type Bungalow
Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2024
Type dak
Dakbedekking
Oppervlaktes en inhoud
Perceel 555 m2
Woonoppervlakte 60 m2
Inhoud 229 m3
Indeling
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 2
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Een brochure ontvangen van deze recreatiewoning?

Meer informatie over het deze recreatiewoning? In ons uitgebreide brochure krijg je toegang tot alle informatie, zodat jij exact op de hoogte bent van deze recreatiewoning en alle bijbehorende informatie.