Contact

Vragen

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Vind antwoord op de veelgestelde vragen hier.

Bekijken

Bel ons

Neem telefonisch contact op voor al je vragen.

Bel ons

Mail ons

Wij zijn er om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Mail ons

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

U kunt contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar info@recreatiemakelaar.nl of te bellen naar +31 (0)85 080 5907.

Ik heb interesse in een recreatiewoning

Het is geweldig om te horen dat je interesse hebt in een recreatiewoning! Als je jouw interesse officieel  maken, zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Je kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen naar, of het interesseformulier invullen dat beschikbaar is op de pagina van de desbetreffende woning.

Verkopen jullie recreatiewoningen voor particulieren?

Ja, absoluut! We ondersteunen ook particulieren bij de verkoop van recreatiewoningen. Of je nu een particulier bent die zijn/haar recreatiewoning wil verkopen of op zoek bent naar een recreatiewoning om aan te schaffen, staan wij klaar om je te assisteren. Ons team heeft ervaring met zowel kopers als verkopers, en we zorgen voor een soepele begeleiding gedurende het hele proces. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om te bespreken hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van jouw doelen met betrekking tot recreatiewoningen!

Hoe kan ik een bezichtiging inplannen?

Het plannen van een bezichtiging is eenvoudig! Je kunt ons gewoon een e-mail sturen op info@recreatiemakelaar.nl om een geschikte datum en tijd voor de bezichtiging aan te vragen. Als je de voorkeur geeft aan direct contact, kun je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)85 080 5907. We begrijpen dat het bekijken van een recreatiewoning belangrijk is voordat je een beslissing neemt, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort rond te leiden!

Vragen?

Neem contact met ons op

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?

Meld je aan voor onze recreatie updates. Zo ben jij als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod op onze website.