Terug naar alle woningen
Gelderland
7107 AD Winterswijk Kotten

Winterswijk Kotten – Vosseveldseweg 15-78

€ 180.000,- k.k.

30 m2 Wonen
1 Slaapkamers
1 Badkamer
2 Kamers
336 m2 Perceel

Omschrijving

Graag presenteren wij u een exclusieve mogelijkheid om eigenaar te worden van een luxueuze Wellness lodge binnen het vooraanstaande recreatiepark Hofparken Wiltershaar. Deze bijzondere lodge, ideaal voor twee personen, en bevindt zich op het de ontwikkelingsfase ‘Achterhoek’, grenzend aan het schilderachtige coulisselandschap.

Het perceel beslaat een royale 336 m2, waarvan de tuin zorgvuldig is ingericht en met een luxueuze buitensauna, standaard bij uw woning geleverd. Deze woningen zijn het toonbeeld van rust, ruimte en duurzaamheid, ontworpen om u een oase van ontspanning te bieden. Of u nu op zoek bent naar een tweede huis om zelf van te genieten of een investering met aantrekkelijke verhuurmogelijkheden dankzij de wellnessfaciliteiten, deze vakantiewoning voldoet aan al uw wensen.

Elke woning is geïsoleerd volgens de strenge BENG-normen en uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen, die niet alleen uw comfort verhogen maar ook bijdragen aan een optimaal rendement van uw investering.

De recreatiewoning heeft een zelfstandige aansluiting op de nutsvoorzieningen. Dit geeft u de vrijheid om zelf uw energiecontracten te beheren. Daarnaast profiteert uw woning van aansluiting op het lokale glasvezelnetwerk voor snel internet en televisie.

Voor hen die maximale flexibiliteit wensen, biedt Hofparken een professionele verhuurservice aan. Wanneer u er zelf niet verblijft, kunt u zonder zorgen genieten van een aantrekkelijk rendement op uw investering. Daarbij komt dat als u investeert, u de mogelijkheid heeft om de volledige BTW terug te vorderen.

Wij nodigen u uit om deze unieke kans niet aan u voorbij te laten gaan en deel uit te maken van de exclusieve gemeenschap binnen Hofparken Wiltershaar. Een investering in kwaliteit, comfort en duurzaamheid wacht op u.

Lees meer

Kenmerken

Financieel
Koopprijs € 180.000,- k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type Bungalow
Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2023
Type dak
Dakbedekking
Oppervlaktes en inhoud
Perceel 336 m2
Woonoppervlakte 30 m2
Inhoud 139 m3
Indeling
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 1
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Een brochure ontvangen van deze recreatiewoning?

Meer informatie over het deze recreatiewoning? In ons uitgebreide brochure krijg je toegang tot alle informatie, zodat jij exact op de hoogte bent van deze recreatiewoning en alle bijbehorende informatie.