Terug naar alle woningen
Beschikbaar
Gelderland
7107 AD Winterswijk Kotten

Winterswijk Kotten – Vosseveldseweg 15

€ 214.500,- v.o.n.

32 m2 Wonen
1 Slaapkamers
1 Badkamer
2 Kamers
320 m2 Perceel

Omschrijving

Aan de idyllische zuidoever van fase Binnenhaven, gelegen in het hart van park Wiltershaar in het sfeervolle buitengebied van Winterswijk, presenteren wij met trots een exclusieve reeks van 2-persoons wellness waterlodges. Dit is tevens de laatste fase die op het park gerealiseerd wordt.

Deze bijzondere woningen worden gevestigd op royale kavels en bieden een unieke combinatie van luxe en natuur. Elk van deze woningen is voorzien van een ruim terras aan het water. Daarnaast beschikken alle woningen over een hottub. De architectuur kenmerkt zich door hoogwaardige afwerking en omvangrijke raampartijen die zorgen voor prachtige zichtlijnen en een natuurlijke lichtinval.

Of u nu op zoek bent naar een persoonlijk toevluchtsoord of een slimme investering, deze lodges bieden flexibiliteit. Wanneer u niet in uw lodge verblijft, kan de profesionele verhuur organisatie van ‘Hofparken’ de verhuur voor u beheren, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een aantrekkelijk rendement.

Deze waterlodges zijn de belichaming van rust en duurzaamheid. Ze zijn niet alleen perfect als een tweede woning, maar bieden ook uitstekende verhuurmogelijkheden. De accommodaties zijn gebouwd volgens de nieuwste normen, uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen, wat uw comfort en rendement verhoogt.

Uw tuin en terras worden volledig aangelegd en de woning wordt zelfstandig aangesloten op de nutsvoorzieningen, waardoor u volledige controle heeft over uw energievoorziening. Bovendien zorgt de aansluiting op het lokale glasvezelnetwerk voor snelle internet- en tv-verbindingen.

Voor investeerders is het goed om te weten dat de aanschaf van een lodge als belegging u de mogelijkheid biedt om de gehele BTW terug te vorderen, zonder dat er overdrachtsbelasting betaald hoeft te worden. Dit maakt het een zeer aantrekkelijke investeringsoptie.

Wij nodigen u uit om de serene sfeer en luxe van fase Binnenhaven zelf te komen ervaren. Laat ons u begeleiden in de realisatie van uw droom: een eigen stukje paradijs, waar natuur en comfort samenkomen.

Lees meer

Kenmerken

Financieel
Koopprijs € 214.500,- v.o.n.
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type Bungalow
Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2024
Type dak Platdak
Dakbedekking
Oppervlaktes en inhoud
Perceel 320 m2
Woonoppervlakte 32 m2
Inhoud 102 m3
Indeling
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 1
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Een brochure ontvangen van deze recreatiewoning?

Meer informatie over het deze recreatiewoning? In ons uitgebreide brochure krijg je toegang tot alle informatie, zodat jij exact op de hoogte bent van deze recreatiewoning en alle bijbehorende informatie.